Star Trek: The Books
Not logged on  Log On
DO NOT CLICK

Microsoft JET Database Engine error '80004005'

Not enough space on disk.

/Scripts/DataBaseFuncs.asp, line 902

ST:VOY Logo [GIF]
No. Title Cover Author(s)
Blurb     Download table as JFile database.
1   Caretaker ST:VOY Book Cover #001: Caretaker L. A. Graf
Kaptajn Kathryn Janeway og besætningen på Voyager bliver transporteret af fremmed teknologi til den anden side af galaksen, mange års rejse fra føderationen og alt de kalder hjem. Der bortfører et gådefuldt væsen kendt som Vogteren to besætningsmedlemmer og transporterer dem til et folk kaldet ocampaerne.

Kaptajn Janeway må redde sine besætningsmedlemmer, kæmpe mod en fjendtlig race kaldet kazon-oglaerne, og løse det mysterium der omgiver Vogteren, kun for at begynde deres fantastiske rejse tilbage til Jorden.
Points: Awaiting 3 votes
2   The Escape ST:VOY Book Cover #002: The Escape Dean Wesley Smith
Kristine Kathryn Rusch
Fra trekkies.dk:

U.S.S. Voyager er i desperat nød; hendes systemer er skadede og warpmotorerne fejler. Uden omgående reparationer vil stjerneskibet og dets besætning være fanget mellem stjernerne for evigt.

Kaptajn Kathryn Janeway må lede sit skib til en ældgammel, forladt planet der kan holde nøglen til deres overlevelse. En planet der gemmer på mere end en dødelig hemmelighed.
Points: No votes
3   Ragnarok ST:VOY Book Cover #003: Ragnarok Nathan Archer
Fra trekkies.dk:

Håb blusser op for kaptajn Kathryn Janeway og besætningen på Voyager, da deres sensorer opdager et signal, der kan føre dem hjem. Men da Voyager iler til signalets kilde, finder besætningen sig selv midt i en voldsom kamp mellem to stridende racer; en krig der har varet i flere hundrede, hvis ikke tusinde, år.

For at rejse hjem må kaptajn Janeway og hendes besætning finde vej igennem den værste rumfødte konflikt nogensinde, med begge sider fast besluttet på at ødelægge dem.
Points: No votes
4   Violations ST:VOY Book Cover #004: Violations Susan Wright
Fra trekkies.dk:

Under påskud af at hjælpe besætningen med at finde en vej hjem, går en gruppe fremmede om bord på Voyager og stjæler hovedcomputeren. For at få den tilbage bliver kaptajn Janeway tvunget til at forhandle med tyvene. De er fra et konsortium af planeter hvor tyveri er en livsstil.

Men da Janeway og besætningen kæmper for at få deres computer tilbage tids nok til at redde deres skib som knap nok fungerer, bliver de impliceret i en politisk krig der ikke alene kan ødelægge U.S.S. Voyager men også selve besætningen.
Points: No votes